J A TECH SWEDEN AB

Söker Affärsdriven säljare med erfarenhet inom HR och IT

Med en stor chans till partnerskap och otroliga möjligheter att styra din framtid.

J A TECH SWEDEN AB söker en person som kan hålla många strängar på sin lyra. För J A Tech står inför fantastiska utmaningar i framtiden, där just du kan stå som en spindel i nätverket.

Vi är inget stort eller känt företag men det är just det som är charmen där vi står i början på något som vi inte vet hur det slutar eftersom vi knappt börjat vår resa.

J A Tech har sitt huvudsäte i Västervik (Östkustens Pärla) och vi befinner oss mitt i centrum med sikt över vackra vänliga Västervik.

Kortfattat om företaget

Vår målsättning och affärsidé är att skapa kundunika IT lösningar mot offentlig- och privata sektorer med interaktiva och digitala lösningar som utbildning, appar samt komplicerade webblösningar. Vi strävar efter att effektivisera företag och skapa balans mellan människan, företaget, kunden och omvärlden.

Vi har idag egna varumärken som får mycket av vår kärlek och uppmärksamhet, laroportalen.se och kompetensmatrisen.se. Det är digitala verktyg som styr, säkrar och utvecklar kompetens samt bidrar till ökad kunskap i företag eller skolor.

Fokus kommer vara att bearbeta upp marknad och kunder för kompetensmatrisen.se som är ett fantastiskt hjälpmedel för personaladministration och tydlig delegering i organisationen via rätt insatser för olika funktioner. Man frisätter tid som tidigare gått till svårmanövrerat personalansvar. Tanken är att med rätt arbetssätt i kompetensutvecklingen som ökar produktiviteten och kvalitén i alla arbetsprocesser genom att sätta rätt kompetensåtgärder i organisationen. Ett arbete som lönar sig definitivt på sista raden. Förmodligen den bästa och snabbaste investering som man kan göra.

Dina egenskaper och erfarenheter

Vi söker en person som älskar att sälja och inspirera människor men även att ta del av hela processen från ett kallt samtal till att genomföra kompletta affärsupplägg till kunden där vårt program är navet. Det innebär alltså att ta kunden till beställning genom att genomföra webb- och direkta kundmöten samt även räkna med att utbilda, implementera kompetensmatrisen utifrån kundens behov och prioriteringar som konsult. Din säljpitch är programlicenser och konsultuppdrag. Givetvis ser vi att du även har en stark ådra att förstå marknadens behov som innebär att även styra marknadsunderlag och sociala medier.

Till din hjälp finns ett litet team med programmerare och likasinnade personer. Tanken är utifrån dina steg att vi snabbt ska växa och där du kommer vara en av de personerna som kan att erbjudas partnerskap och en plats i företagsledningsgruppen. Företaget är ungt med begränsade medel och vi valt att inte låta giriga finansiärer styra oss utan vi kan erbjuda en start direkt in i hetluften men där dina insatser komma göra skillnad och med rätt inställning så kommer det inte finnas någon limit för möjligheter och förmåner.

Du är en person som älskar utmaningar och har erfarenheter kring HR eller haft ledande positioner inom företag och ett stort intresse till IT-system som förenklar vardagen för stressade chefer. Du ska vara självständig och målinriktad samt stor humanist och teamspelare MEN det viktigaste är att du ska älska att göra affär.

Vid intresse skicka din ansökan till stefan@jatech.se Ring gärna men endast fredagar till grundare och VD till J A Tech Stefan Wernholm 070-531 25 75. kompetensmatrisen.se