Icon för portallösningar

Vi gör helt kundunika lösningar som bygger på vår dynamiska plattform. Där kunden styr innehållet och dess funktionalitet. Vi älskar utmaningar och kommer gärna med lösningsförslag som vi tillsammans kommer överens om.

Portallösningar används framför allt för utbildningar, dokumentation och mycket, mycket mera.

Icon för webbdesign

Självklart skapar vi hemsidor i egna miljöer eller Worldpress, Joomla, Droopal m.m. Här har vi även ett fantastiskt samarbete med förmodligen en av landets skickligaste Webbdesigner och utvecklare. Här kan vi ta arbetet från professionell skribent och fotograf för att ge just er hemsida det extra och unika.

Konsult symbol

Vi arbetar i alla olika former av verksamheter där önskemål om resultat finns. All objekt/projekt och utbildningar ges av mycket erfarna och seniora konsulter inom ja-tech nätverk. Alla metoder, verktyg och teorier som vi utbildar i har vi själva använt, implementerat och upplevt. Vi har unik expertkompetens av kombinationen modern produktionsteknik (lean) + pedagogik och psykologi. Allt ifrån certifierade resilienscoacher av Institutet i USA till rena förbättringscoacher där målet är ökad produktivitet och effektivare organisation.